Hop til hovedindholdet

Svendborg Kommune logo

Morgen på Fabrikken: Hvordan ser dit klimaaftryk ud for 2023?


Dato og tid

Fredag d. 4. november 2022 kl. 08:30 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 2. november 2022 kl. 23:00

Sted

Fremtidsfabrikken I Lokale: Fremsynet, Jessens Mole 11, 5700 Svendborg Fremtidsfabrikken I Lokale: Fremsynet
Jessens Mole 11
5700 Svendborg

Morgen på Fabrikken: Hvordan ser dit klimaaftryk ud for 2023?


En kreativ workshop, hvor du blir’ skarpere på, hvordan du minimerer dit klimaaftryk.Vi er 3 kreative selvstændige, der 1. september 2022 indgik værkstedsfællesskab på Frederiksø i woodnwonders lokaler:

Bente Hovendal. Billedhugger og Social Kunstner - woodnwonder.com
Hanne Raunsmed. Arkitekt MAA og kollagemager - legendelivsklog.dk
Birthe Hyldborg. Mosaikkunstner, Organisations- og ledelsesudvikler - mosaikmagi.dk

Vi har kendt hinanden i 17 år, har sammenlagt 52 års erfaring som selvstændige erhvervsdrivende og kunstnere i alverdens materialer, udviklere, idémagere og ildsjæle. Vi faciliterer kreative processer og læring, skaber rammer for fordybelse og lader hænder og materialer bane vejen for ny indsigt og brugbar viden.

Vi arbejder både hver for sig og nu også i et solidt fællesskab med at bygge kreative broer og invitere mennesker og virksomheder med i sociale, bæredygtige fællesskaber og miljøvenlige kunst og udviklingsprojekter, der skal gøre Verdensmål til hverdagsmål.

Vores første projekt er sat i gang: #Dialoghjulet, en 2,5 m. høj skulptur i jern og genbrugsgarn inspireret af FN’s 17 Verdensmål. Skulpturen bliver de næste 3 måneder viklet ind og op i genbrugsgarn i alverdens farver. Fællesskab, dialog og samskabelse er vigtige for at binde trådene og intentionerne om en bedre Verden solidt sammen. Skulpturen sendes afsted som en stafet til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, og flyttes indtil den er viklet færdig, hvor den skal sælges. Overskuddet doneres til en NGO.

Program

Kl. 8.30
Vi mødes på Fremtidsfabrikken til morgenmad, kaffe og netværk. Tankerne og overvejelserne sættes i gang. Hvordan kan du forme og bidrage til et mindre klimaaftryk?

Kl. 9.15
Walk, talk og fordyb dig på turen til værkstedet, hvor workshoppen afholdes. Forskellige natur- og genbrugsmaterialer er til rådighed sammen med inspiration og hjælp til den kreative proces, der skal ende med ”et kunstværk” af dit klimaaftryk. Workshoppen afsluttes med refleksion, opsamling og fernisering. Værket er dit og det tager du med fra værkstedet som en reminder og et fortsat indspark.

Kl. 11.00
TAK for i dag og kom rigtig godt videre. 

Velkommen til en kreativ, udviklende og klimavenlig dag 😊

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Svendborg Kommune
Tlf: +45 24887072
digitalisering@svendborg.dk

Kontaktinformation til arrangør

Svendborg Kommune
Tlf: +45 24887072
digitalisering@svendborg.dk