Hop til hovedindholdet

Svendborg Kommune logo

Fejl 40


Dato og tid

Torsdag d. 21. november 2019 kl. 19:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 21. november 2019 kl. 18:00

Sted

Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier, Skovsbovej 43, 5700 Svendborg Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier
Skovsbovej 43
5700 Svendborg

Fejl 40


ArrangementsbeskrivelseFEJL 40 er en tilbagevendende begivenhed, hvor vi hylder hullerne i vejen på iværksætterrejsen. Det afholdes på Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier/Indgang A, og vi ser frem til endnu en aften med fokus på fejlene. Det er torsdag d. 21. november kl. 19-21.

Mød bla.:

Bille Storm Andersen - Concept Artist - Ternet Ninja


Har arbejdet i udlandet det meste af sin karriere, pt. i gang med Ternet Ninja 2. Kom hurtigt fra start som iværksætter, men når man ikke har sig selv med, holder man ikke til det i længden. Bille vil bl.a. fortælle om sin fejl med ikke at lytte til sig selv – og hvordan han derfor endte med at miste glæden ved arbejdet.

Jørgen Galsgaard - Stifter af EGN Netværk Danmark

Fra en mands idé til globalt netværk med 14.000 medlemmer i 15 lande. Hvordan sikrer man sig som direktør, at virksomhedens oprindelige værdier følger med, når man går fra et nationalt til et globalt perspektiv? Ansættelse af de forkerte personer i denne proces er en de fejl, Jørgen Galsgaard vil komme ind på.

Moderator - Kasper Tveden, Medstrøm

Om Fejl 40

Andres succes er svær at kopiere, men vi kan alle lære af hinandens fejl og erfaringer. Den primære kunde, der pludseligt går konkurs. Fejlslagen fokus på én kundegruppe. Investoren, der løber på målstregen. Den forkerte partner eller ansatte, som der skal afskediges.

Foruden at høste erfaringerne fra hinanden, er det også en oplagt mulighed til at lære nye iværksættere at kende under uformelle rammer.

  

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >