Hop til hovedindholdet

Svendborg Kommune logo

ÅBEN FABRIKSVEN-FROKOST & WORKSHOP OM BÆREDYGTIG FORRETNING OG VERDENSMÅL


Dato og tid

Torsdag d. 11. november 2021 kl. 11:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 9. november 2021 kl. 23:00

Sted

Fremtidsfabrik 2 - Kvægtorvet, Frederiksgade 8, 5700 Svendborg Fremtidsfabrik 2 - Kvægtorvet
Frederiksgade 8
5700 Svendborg

ÅBEN FABRIKSVEN-FROKOST & WORKSHOP OM BÆREDYGTIG FORRETNING OG VERDENSMÅL


Arrangementsbeskrivelse

 

ÅBEN FABRIKSVEN-FROKOST OM BÆREDYGTIG FORRETNING OG VERDENSMÅL

Kom på Fremtidsfabrikken og bliv rustet til en bæredygtig fremtid for din virksomhed.

- Der er nemlig penge og perspektiv i FN17 Verdensmål. Fremtidsfabrikken og SEF Know How bringer særligt fokus for iværksættere og startups.

Den bæredygtige tankegang er kommet for at blive. Derfor er det vigtigt, at du som virksomhedsejer og iværksætter indtænker FN17 verdensmål i din forretning. Dels fordi det er springende nødvendigt for vores miljø og for at sikre et værdigt liv for de kommende generationer – men også fordi det giver mening for din forretning at tænke i grøn bundlinje.

Politikere og erhvervslivet peger på, at der vil blive stillet stadig større krav til, hvordan du og din virksomhed bidrager til den bæredygtige omstilling. Det offentlige og store virksomheder vil i højere grad begynde at stille bæredygtige krav til underleverandører, og hvis du / din virksomhed ikke lever op til disse krav, vil du ikke kunne kvalificere dig som leverandør. Ovenstående lyder måske som et ondt varsel, men der er også mange muligheder og nye markeder i denne omstilling og ikke mindst: Masser af formål, vækst og selvrespekt i at ’gøre noget’ og være på forkant ved at tænke den bæredygtige tankegang ind i din forretningsmodel og på samme tid er det også din mulighed for at fremtidssikre din forretning.

Til Åben Fabriksven-Frokost ruster Fremtidsfabrikken og SEF Know How dig til, hvordan du tager fat om den varme kartoffel og tilbyder konkrete redskaber og vejledning til, hvordan du starter din udvikling. Du skal som virksomhed og borger ikke favne det hele, men hvis du kan vise, hvordan du og dit virke kan gøre en forskel – vil du samtidig ruste din forretning godt til fremtiden.

Dagsorden:

  • Arbejde med Verdensmål-Spillepladen
  • Din håndgribelige handleplan 1-7 (de syv bæredygtige kernekompetencer).

Til at guide dig gennem processen møder du Daniella Schmidt Wojtynka og Jesper Vognsgaard, begge fra SEF.

 

Deltagelse er gratis for Fabriksvenner. Er du ikke Fabriksven kan du deltage gratis uden forplening eller med forplejning: Kaffe, Te, vand og Frokost Buffet: 110 kr,- 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >