Hop til hovedindholdet

Svendborg Kommune logo

Netværksdag på Fremtidsfabrikken


Dato og tid

Onsdag d. 21. november 2018 kl. 09:00 til 15:15

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 20. november 2018 kl. 14:00

Sted

Fremtidsfabrik 2 - Kvægtorvet, Frederiksgade 8, 5700 Svendborg Fremtidsfabrik 2 - Kvægtorvet
Frederiksgade 8
5700 Svendborg

Netværksdag på Fremtidsfabrikken


Arrangementsbeskrivelse

Elevatortale, pitch, ice breakers, social selling, samarbejde om opgaver og kaffemøder... Alle er ting, som er vigtigt når du vil udvide din kundekreds, udvikle din virksomhed eller skabe relationer i nye netværk.
 
Derfor sætter vi fokus på de emner på vores netværksdag på Fremtidsfabrikken. Når du går fra Fabrikkerne har du fået mindst tre kaffemøder i kalenderen, fået sendt din elevatortale til tææling, lært, hvordan din krop kan tale for dig, skaffet ordre til ordrebogen, blevet lækker på LinkedIn og er blevet i stand til at sælge dig selv på de sociale medier.

Dagens program
Kl. 09.00: Morgenmad, på Kvægtorvet

Kl. 09.30: Henrik Hahn-Nissen, Meet Over Coffee
- Få mere ud af dine kaffemøder

Kl. 10:40: Pause

Kl. 11:00: Workshop om fordelen, ulemperne og alternativerne til en elevatortale v. Eva Kristina og kropssprog og stemmetræning v. Else Qualmann

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 13:00: Workshop i LinkedIn v. Jesper Dalhus og kreation af jobbank v. Henrik Schousboe

Kl. 14.00: Pause

Kl. 14.15: Brian Baptista - Sådan bruger du Social Selling

Kl. 15.15: Afslutning

Præsentation af oplægsholderne:
Henrik Hahn-Nissen: Manden bag firmaet Meet Over Coffe, et netværk, som bygger på én-til-én-relationer og som macther de enkelte personer med relevante mennesker.

Eva Kristina Mikkelsen: Journalist, foredragsholder og indehaver af virksomheden 1:30 Kommunikation. På Netværksdagen fortæller Kristina om fordelene, ulemperne og alternativerne, som findes til og på elevatortaler.

Else Qualmann: Med en baggrund, som skuespiller ved Else om nogen, hvor meget kroppen og stemmen har at sige i mødet med et nyt menneske. Hun lære dig, hvordan du fremstår bedst muligt ved hjælp af din krop og din stemme.

Jesper Dalhus: Erhvervscoach hos Jemac Kommunikation, hvor han blandt andet underviser i LinkedIn - som han også gør på Netværksdagen. Her får du får du viden om vigtigheden af søgeordsoptimering på din LinkedInprofil, hvordan du finder nye kunder og hvordan du booker møder gennem LinkedIn

Henrik Schousboe: Salgs- og erhvervskonsulent i DANA, som har en jobbank for selvstædige. Her kan alle medlemmer slå opgaver op, som de enten kan gøre for dig eller, som de vil have hjælp til. Du kan høre om, hvordan netværket virker, fordelene ved det og hvordan du selv kan være med til at starte sådan en jobbank for iværksættere.

Brian Baptista: Det sidste år har Brian brugt sit netværk på LinkdeIn til at sælge: Både sig selv, hans ydelser i firmaet COPUBLICA CONCEPTS og gruppen JOBLINKER for ledige. Han fortæller om, hvordan du kan sælge dig selv og din forretning gennem dit netværk - noget, som lige nu er gratis for dig at gøre.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >