Svendborg Kommune

Indlæser

Bliv klædt på af eksperterne - spor 1


Dato og tid

Tirsdag d. 13. november 2018 kl. 09:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 12. november 2018 kl. 23:00

Sted

Fremtidsfabrikken
Jessens Mole 11
5700 Svendborg
Denmark

Arrangør

Svendborg Kommune
+45 30174449
fremtidsfabrikken@svendborg.dk

Du er endnu i overvejelsesfasen om du skal smide sikkerhedsnettet og blive selvstændig, eller du har for nylig fået dit CVR-nr., og er stadig usikker på mange af de økonomiske, juridiske, finansielle og forsikringsmæssige anliggender.

Her stiller et team af specialister sig til rådighed og de møder dig i øjenhøjde. Først får du et kort oplæg fra de fire eksperter og til sidst bliver der mulighed for en individuel snak med de rådgivere du har særlige spørgsmål til.

Nedenstående får du et lille indblik i hvad de holder oplæg omkring.

Jyske Bank v. Hjalte Vinther m. fl.

Du bliver forberedt til det gode møde med banken. Hvad du bør forberede. Hvad ser banken på og efter. Hvad er en erhvervskonto og hvorfor skal man have en sådan. Hvorfor ser banken på ens privatøkonomi og hvad skal der til for at gøre sig håb om at låne startkapital?

Søby Revisorer v. Margit Frølund Hansen og Peder Grønnegaard Rasmussen, Registreret Revisorer

Du får indsigt i og overblik over hvilke budgetter du bør lave før du starter din virksomhed op. Lidt om hvordan og hvorfor det er godt at bruge dine regnskaber som værktøjer. Derudover taler vi lidt om kalkulationer og du får indblik i indberetningsregler og de mest almindelige moms- og skatteregler.

Kielberg Advokater v. Malene Raunholt og Sesilie Munk Stenderup, Advokater

Hvilken virksomhedsform skal du vælge og hvorfor? Hvilke særlige forhold skal man være opmærksom på når der indgås kontrakter og aftaler med tredjemand? Det kan være mange faldgruber i den juriske verden, når man starter op med ny virksomhed. Her gennemgår vi nogle af de mest almindelige og du får desuden et kort og overskueligt indblik i de nye persondataregler (GDPR).

GF Forsikring v. Claus Hanfgarn m. fl.

Hvilke forsikringer er lovpligtige og hvorfor. Skal man have en særskilt forsikring, når man driver virksomhed hjemmefra og hvilke forsikringer er ikke lovpligtige, men alligevel vigtige at tegne. Du får tegnet et worst-case scenarie og vi taler om risikovurdering på hvad der kan ske, hvis du ikke har styr på dine forsikringer.


Spørgsmål kan rettes til Laila Burcharth på labur@odense.dk eller 51482317.

Arrangør: Odense Iværksætterservice

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Svendborg Kommune
+45 30174449
fremtidsfabrikken@svendborg.dk