Hop til hovedindholdet

Svendborg Kommune logo

Online Tankestrøm - Kan din idé blive til en virksomhed?


Dato og tid

Tirsdag d. 14. april 2020 kl. 09:00 til onsdag d. 22. april 2020 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 16. april 2020 kl. 16:30

Sted

Online Workshop, Online, Online Online Online Workshop
Online
Online Online

Online Tankestrøm - Kan din idé blive til en virksomhed?


Arrangementsbeskrivelse
Tankestrøm iværksætterworkshop
Kort fortalt er Tankestrøm for dig, der har en iværksætter i maven og en spirende idé. Måske drømmer du om at starte egen virksomhed og søger sparring på de første skridt, eller måske er du allerede etableret iværksætter med et nyt produkt eller projekt, der skal sparkes igang.
På Tankestrøm iværksætter workshop kan du prøve dig selv og din virksomhed/idé af i professionelle, tværfaglige rammer.

Online Tankestrøm
Alle er vi nødt til at tænke i nye løsninger. Derfor tilbyder vi nu en onlineversion af Tankestrøm, hvor vi læner os om at de erfaringer, vi har med flere end 400 deltagere gennem forløbet. Selvfølgelig med et tvist de steder, hvor vi er begrænset af ikke at kunne mødes fysisk, men samtidigt benytte os af de digitale virkemidler, vi har mulighed for ved at gå online. En af de mest markante ændringer er, at vi spreder workshoppen ud over tre halve dage i stedet for to hele. Derudover har vi sat "kravene" for at deltage op. (se mere under tilmelding).

Du får

Inspiration: 
Du vil møde to iværksættere, som vil dele erfaringer fra deres personlige iværksætterrejser og fortælle om:

  • Hvordan kommer jeg i gang? - og hvordan gør jeg opmærksom på mig selv og skaber efterspørgsel efter mit produkt eller service?
  • Salg & Netværk - hvordan du aktiverer og gør dit netværk til en fordel i opstarten af din forretning, og hvordan du sikre balance mellem netværk og salg – altså skruer ned for kaffemøder og op for salget.
  • Kend din værdi/værdien af dit produkt fra start og få de første salg i bogen.
  • Sæt nogle mål, deadlines og hav modet til at tage springet. 

Faglig og personlig indsigt: 
Du arbejder med din idé og dine forudsætninger for at føre den ud i livet. Hvem er du, hvem kender du og hvilket marked bevæger du dig ud på? Hvad er kernen og værdien i den virksomhed du drømmer om? Hvordan lægger du en plan og kommer i gang?

Træning i at pitche din idé:
Du arbejder med at forme din idé, styrke din pitch overfor mulige samarbejdspartnere og teste den af i et professionelt forum, samt mulighed for at sparre og netværke med andre spirende iværksættere.

Pris
o kr. 

Tilmelding
Du bedes udfylde tilmeldingen til højre på siden. Du er først optaget på holdet, når vi har et udfyldt startskema, uploadet en kort præsentationsvideo og deltaget i en ca. 15 minutters video-samtale

Program [OBS - ændrede datoer]
Dag 1: tirsdag 14. april, kl. 9.00 - 12.00
Dag 2: fredag 17. april, kl. 9.00 - 12.00
Dag 3: onsdag 22. april, kl. 9.00 - 12.00

Sted
Hjemme hos dig selv. Det foregår via Zoom. Vi sender dig et link, som du blot skal trykke på, så kommer du ind i ’det virtuelle klasselokale’. Det eneste det kræver er en pc/tablet og en nogenlunde stabil internetforbindelse

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?
Tankestrøm er en del af projektet Medstrøm, et tværkommunalt projekt med det formål at udvikle og styrke iværksættere i Syddanmark.

Læs mere på www.medstroem.dk 
eller kontakt Kasper Tveden på e-mail kasper.tveden.jensen@svendborg.dk eller telefon 2463 9614, hvis du har spørgsmål til workshoppen.

Ved tilmelding af Tankestrøm accepterer du også, at Medstrøm må kontakte dig med andre tilbud i form af øvrige Medstrøm-forløb og valgfag. Endvidere at vi må kontakte dig i forbindelse med senere evaluering.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >