Hop til hovedindholdet

Svendborg Kommune logo

Kom i gang med dine kundemøder online Udsat


Dato og tid

Fredag d. 3. april 2020 kl. 09:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 2. april 2020 kl. 09:00

Sted

Online Workshop, Online, Online Online Online Workshop
Online
Online Online

Kom i gang med dine kundemøder online Udsat


Arrangementsbeskrivelse

Coronakrisen har sat skub i online behov og løsninger. Online kontorer. Online skoler. Online fællesskaber. Og måske er det en af de positive effekter af vores usædvanlige situation lige nu? Mange små og mellemstore virksomheder får nu et ekstra incitament til at udforske online aktiviteter og undersøg, hvilke løsninger der måske kan være mindst lige så værdiskabende, som den hidtidige praksis. 

Medstrøm, ShareFifty5 og Fremtidsfabrikken tilbyder nu et GET-SET-GO forløb for iværksættere, der gør det muligt at blive fortrolig med en hurtig omstilling fra fysiske møder til online møder. Med særligt fokus på værdiskabende kundemøder.Workshoppen er faciliteret af Kirsten Krogh og Birgitte Rubæk fra Mindset4it, der er specialister i den digitale omstilling, og især med hvilket mindset man tager teknologien til sig. 

På workshoppen vil du blive præsenteret for best practice og for et professionelt mødeværktøj, så du kan tage facilitatorrollen på dig, når du henvender dig til såvel nye kunder som samarbejdspartnere eller andre. 

Du bruger måske Zoom, Teams, Skype eller andre populære platforme til videosamtaler allerede - og det kan du fortsat gøre efter workshoppen. Du lærer nemlig HVORDAN et godt møde holdes on-line. Og HVORDAN, du kommer i gang. 

Vi vil samtidigt præsentere dig for et tilsvarende let mødeværktøj til professionelle, som kan meget mere og GDPRsikkert, når du skal skalere din forretning. Du kommer i gang i denne Corona tid - og får et solidt fundament, at bygge videre på, når verden igen må mødes face to face.


På forløbet vil du blive god til; 

  • At planlægge og opbygge effektive møder online
  • At tage styring med mødets afvikling - blive en mødeleder og facilitator online
  • At vælge hvilket teknisk set-up, du har brug for ( mikrofon, kamera, belysning etc)
  • Den tekniske og pædagogiske afvikling 
  • At vide hvordan du udnytter muligheden for brug af video, slides og andet undervejs
  • At vide hvordan du skaber interaktion og aktivitet online ( spørgsmål, evalueringer etc) så dine kunder føler sig set og hørt.

Forløbet består af 2 moduler. Og praktisk erfaring mellem hvert modul. Hvert modul varer 3 timer. Der er formøde med hver enkelt deltager online før forløbet starter - og efter modulerne. Så vi sikrer os den mest tilpassede læring og direkte brugbare løsning til alle.

Get flying! Get Online now. Get- Set - Go!

Vi glæder os til at mødes i SKYEN.

Vel mødt.

OBS - MODULET FOREGÅR FREDAG D.3 APRIL OG ONSDAG D. 8. APRIL. BEGG DAGE FRA 9 - 12

I Tilmeldingen kan der kun anføres en dato - så husk at notere begge i din kalender.

Når vi har din tilmelding vil Kirsten eller Birgitte tage fat i dig, - så vent ikke til sidste øjeblik med tilmelding, da du så ikke vil få det fulde udbytte ud af modulet.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >